Sunday, March 29, 2015

COTTESLOE & FREMENTLE

Siste dagen i Perth brukte jeg på å utforske to andre plasser, Cottesloe og Frementle. Siden flyet mitt ikke gikk før seint på natta hadde jeg hele dagen på meg. Det var strålende vær, varmt og perfekt strand dag, en fin avslutning på reisen!

Last day in Perth I used to explore to other places, Cottesloe and Frementle. Since my flight was unt
Siste dagen i Perth brukte jeg på å utforske to andre plasser, Cottesloe og Frementle. Siden flyet mitt ikke gikk før seint på natta hadde jeg hele dagen på meg. Det var strålende vær, varme og perfekt strand dag, en fin avslutning på reisen!

3 comments:

 1. Du har så mange nydelige bilder fra turen din! Ser ut som du har hatt det virkelig kjekt :) Dro du med et arrangement eller noe, siden du var på så mye? Så du var med venninner også, men siden du hadde et så bra lagt opp program :) Jeg har så lyst til å dra selv!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk for det! Det hadde jeg, dette var opplevelse for livet! Jeg booket reisen min via kilroy, fortalte dem hva jeg ville gjøre og oppleve der så satt dem opp en plan for meg, de har mye av aktiviteter på siden demers som man kan gjør i de forskjellige landa så jeg valgte ut mye av det:)

   Delete
  2. Tusen takk, jeg skal sjekke det ut!

   Delete