Wednesday, August 6, 2014

THROWBACK SRI LANKA

Tenk at det er 4år siden sist jeg var i Sri Lanka. Jeg kjenner det skal bli syyykt godt å reise igjen, og jeg gleder meg virkelig til denne turen. Alt av billetter og visumer er endelig i boks så nå gjenstår det å pakke. (Legg merke til at jeg skriver på norsk, det er vel de fleste glad for nå, ellers vil det være engelsk tekst under bildene)

It's been 4 years since I've been in Sri Lanka. I really can't wait to get back there and Im really looking forward to this trip. All of my tickets and visas are finally in box so now it remains to pack. (Guess you noticed that I write in Norwegian, it's because most of my readers are from Norway, but I will write in English as well)

2 comments:

  1. Sri Lanka er vakkert, men vær så snill å unngå å sitte på elefanter denne turen. Elefantene blir torturert og slått. Den staven han holder i hendene har en skarp krok på seg for å kløyve i huden på elefanten om den ikke følger ordre. Elefanter er ikke ment å være transport, eller sirkusdyr. Sjekk PETA sin nettside om du ikke tror meg. Dyrevern er viktig. Ikke besøk dyrehager eller sitt på elefanter. :) fin blogg , og kos deg :D

    ReplyDelete
  2. Wow, look at all those elephants! What a cool photo :)

    Sarah | travelsrilanka.co.uk

    ReplyDelete