Saturday, March 4, 2017

PICO DO PAPAGAIO

Siste dagen i Ilha Grande gikk til å gå opp et fjell før hjemreisen min. Vi trodde det kom til å være et ganske chill fjell å gå men der hadde vi helt feil, fjellturen var ganske tøff selvom fjellet ikke var så høyt også har du varmen i tillegg som gjorde det tøffere. Så sykt deilig var det å nå toppen! Det var veldig overskyet så vi fikk ikke sett utsikten skikkelig men litt ihvertfall, bedre enn ingenting! Nå er jeg hjemme i Norge igjen. Avslutter blogging med en film som kommer etterhvert. Så får vi blogges neste gang jeg er ute på tur. Har en spennende reise jeg vil få til så krysser fingrene for det skjer!

Last day in Ilha Grande went to hike a mountain before heading off to the airport. We tough it was a easy mountain to hike but we were wrong, it was pretty hard and the heat made it even harder. It was really nice to reach the top! Sadly it was cloudy so we couldn't see the view that well but we saw a bit, it's better than nothing! Now Im back in Norway. Gonna end this blogging with a movie from this trip, it will be on the blog soon as I get the time to make it. Otherwise Im planning a new trip hopefully in summer, just hoping I can make it happen, so I will tell you guys all about it next time Im out traveling.

2 comments:

 1. Hei! :)
  Jeg tenker å gjøre noe lignende til Carnival i Brasil neste år, så lurer på hvor lenge du totalt var i Brasil, og hvor mye penger brukte du totalt når du var der? Hvor mye betalte du for fly og overnatting? :)
  På forhånd, takk for svar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Det anbefales veldig å reise ned når det er karneval også! Jeg var i Brasil i 9dager, 7 dager i Rio og 2 dager på en øy, ilha grande. Flybilletten min lå på 8tusen og overnatting var billig siden jeg bodde på hostel. Jeg booket overnatting, guida turer, parade billett, ilha grande og alt av transport hos Kilroy, det kostet meg nærmere 7-8tusen. Så regnet jeg med å ca bruke 8tusen der nede og det var nok. Prisene der er vel ganske lik Norge så kommer jo det heilt an på om du vil oppleve no, jeg prøvde hang gliding, tok tatovering og en båttur til forskjellige strender i ilha grande, det kostet meg en del. Lykke til med reisen og jeg håper du får til noe!

   Delete